onko-yrityksesi-kirjanpito-rastissa

Onko yrityksesi kirjanpito rästissä?

 

Onko yritykselläsi rästikirjanpitoa? Mikä avuksi? Asiantunteva tilitoimisto kannattaa hälyttää ajoissa apuun. Rästikirjanpito. Sitä mekin tilitoimistossamme teemme asiakkaillemme normaalin kirjanpidon lisäksi.
Kirjanpito voi unohtua yrittäjältä monesta eri syystä, mikä on täysin ymmärrettävääkin. Keskittyminen liiketoiminnan kehittämiseen ja muuhun toimintaan vie paljon aikaa, varsinkin uudelta yrittäjältä.

Kirjanpitovelvollisuus

Kaikki yritykset ovat kirjanpitovelvollisia ja yrityksen johto on vastuussa sen järjestämisestä. Kirjanpito tarkoittaa siis tositteiden kirjaamista asiallisesti lain vaatimalla tavalla. Tähän kuuluu myös tilinpäätös ja veroilmoituksen tekeminen.

Rästiin jäänyt kirjanpito on hoidettava kuntoon viimeistään silloin, kun verottaja ottaa yhteyttä veroilmoitukseen liittyen. Verottaja arvioi yrityksesi tulot yläkanttiin, ja kirjanpidon ajan tasalle saattaminen on ainoa tapa saada verotus sinun kannaltasi kannattavaan kuntoon.

Mikä avuksi?

Monet tilitoimistot osaavat auttaa sinua rästikirjanpidossasi. Helpotat tilitoimistoa välittämällä kaikki seuraavat materiaalit rästikirjanpidon onnistumiseksi:

  • Tiliotteet, ostolaskut, myyntilaskut sekä käteiskuitit
  • Myyntilaskut tarvitaan oikeiden käytettyjen arvonlisäverokantojen selvittämiseksi
  • Verottajan selvitys, paljonko veroja on maksettu ja mihin maksut on kohdennettu
  • Verottajan lista avoimista veroveloista
  • Mahdollisten lainojen saldovahvistukset tilinpäätöspäivälle
Kokeneet asiantuntijamme tekevät asiakaskohtaisen suunnitelman ja aikataulun kirjanpidon ajantasaistamiseksi. Materiaalin saatuamme tarkastamme rästityön laajuuden, ja keskustelemme kanssasi toimenpiteistä, joita kirjanpidon ajantasaiseksi saattaminen vaatii. Ota yhteyttä tilitoimistoomme: Nordic C-Management, info@c-management.fi, puh. 020 734 6900.