Palvelut kansainvälisille markkinoille

Kansainvälistyminen

Palvelemme sinua suomen, ruotsin, venäjän, kiinan, viron, englannin, persian, turkin, vietnamin ja ukrainan kielellä. Meillä on pitkä kokemus taloushallinnosta kansainvälisten asiakkaiden kanssa. Tilitoimistollamme on toimipisteitä ympäri Suomea sekä  lisäksi myös Virossa ja Ruotsissa, mikä tukee erinomaisesti asiakkaidemme kasvua ulkomaille.

Nordic C-Management on INPACT GLOBAL -jäsen

inpact-member-logo

Nordic C-Management toimii lisäksi osana palkittua kansainvälistä tilitoimistoyhtiötä INPACT:iä. INPACT jäseneksi pääsemiseksi on täytettävä tiukat jäsenyyskriteerit, kuten tilitoimiston koko, palvelukokonaisuus, maine ja arvot on oltava yhtiön standardien mukaiset. INPACT tukee kansainvälistymistä yhtiöiden välillä niin Euroopassa, Lähi-Idässä, Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja Tyynellämerellä sekä Keski- ja Etelä-Amerikassa. Jäsenyyden avulla tilitoimistollamme on käytössä yhteistyökumppanit joka puolella maailmaa ja kumppanit, joilta voidaan oppia ja jakaa tietoja riippumattomien, keskenään kilpailemattomien kirjanpitoyritysten välillä.

Nordic C-Managementilla, kuten muilla INPACT-jäsenillä löytyy tämän ansiosta luotettavaa asiantuntemusta 67:stä eri maasta. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme paljon mahdollisuuksia kansainvälistymiseen ilman, että paikalliset säädökset, lait tai yrityskulttuuriin tutustuminen vie yrittäjältä suunnattoman paljon aikaa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja sovi tapaaminen, jos tarvitset apua yrityksesi liiketoiminnan laajentamisessa ulkomaille tai mietit vaihtoa tilitoimistoomme.

Lue lisää INPACT-jäsenistä ja jäsenyyden kriteereistä