Taloushallinnon palvelut

Kaikki lakisääteiset taloushallinnon palvelut ammattitaidolla

Meidän avullamme tiedät aina yrityksesi ajantasaisen taloustilanteen, ja takaamme sen sinulle omalla henkilökohtaisella kirjanpitäjällä sekä nykyaikaisilla sähköisillä kirjanpitotoimilla. Seisomme asiakkaidemme menestyksen takana aina ylpeinä tekemästämme työstä, sillä huolehdimme talous- ja palkkahallinnon aina laadukkaasti ja ajallaan.

Kirjanpito

Yrityksesi menestyksen tueksi laadimme kirjanpidon puolestasi ja raportoimme sinulle yrityksesi tilanteen selkein luvuin ja graafein. Näin sinulle jää aikaa keskittyä olennaiseen. Palvelumme räätälöidään asiakasyrityksen tarpeiden mukaisesti, ja kuukausipalavereiden avulla varmistamme sen, että palvelupalettiisi kuuluvat liiketoimintaasi tukevat palvelut.

Raportoimme sinulle yrityksesi tilanteen jokaisen verokauden jälkeen selkeästi ja erityistarpeesi huomioon ottaen. Toivomme, että kalenteristasi löytyy aikaa myös henkilökohtaiselle tapaamiselle vähintään kolmen kuukauden välein, niin saat neuvoja ja vinkkejä myös kirjanpitäjäsi henkilökohtaisesti kertomana.

Asunto-osakeyhtiön kirjanpito

Asunto-osakeyhtiö on kirjanpitovelvollinen yritysten tavoin. Kirjanpito kannattaa ulkoistaa ammattilaiselle, kun se halutaan hoitaa kerralla oikein. Tarjoamme taloushallinnonpalvelut isännöinnin tueksi. Huolehdimme asunto-osakeyhtiön kirjanpidon ammattitaidolla ja kokemuksella. Räätälöimme palvelumme sopivaksi asiakaskohtaisesti tarpeiden mukaan.

Palvelutarjontaamme kuuluu muun muassa:

  • Kirjanpito ja tilinpäätös
  • Vuokrakirjanpito
  • Vastikekirjanpito
  • Käyttökorvauskirjanpito
  • Palkkakirjanpito
  • Raportointi
  • Veroilmoitukset

Reskontran hoito

Rahavirtojesi seuraamisen yksinkertaistamiseksi hoidamme yrityksesi reskontran ja pidämme huolen siitä, että laskut tulevat maksetuiksi ajallaan. Sähköinen reskontranhoito varmistaa tiedon säilyttämisen ja luokittelun paikassa, johon pääset käsiksi mihin tahansa yritystoimintasi sinut viekään.

Myyntireskontran avulla näet ajantasaisen tilanteen siitä, mitkä laskut ovat yhä avoinna, ja mitkä jo erääntyneet. Ostoreskontran avulla pystyt ennustamaan tulevia kulueriä, ja saat ajantasaisen kuvan siitä, millaisia kuluja yritykselläsi todellisuudessa on.

Palkkahallinto

Jätä yrityksesi palkkahallinto meidän harteillemme, jotta voit keskittyä liiketoimintasi kasvattamiseen. Palkanlaskenta, kuten muutkin taloushallinnon osa-alueet, on tarkasti lailla säädelty. Erityisen tärkeää on, että yrityksesi palkkoihin liittyvät ilmoitukset ja maksut hoidetaan oikea-aikaisesti.

Palkanlaskennan osastomme hoitaa puolestasi palkkojen laskennan ja maksatuksen ajallaan, tehokkaasti ja yrittäjän kanssa jatkuvasti kommunikoiden.

Sähköisen taloushallinnon hyödyt

Yrityksesi taloudenhallinnan ja -seurannan tueksi käytämme sähköisiä taloushallinnon järjestelmiä. Yritykset ovat erilaisia, erilaisilla palvelutarpeilla, joten räätälöimme jokaisen asiakkaamme palvelupaletin yksilöllisesti. Sähköisen taloushallinnon työvälineiden avulla on mahdollista rakentaa laajoja kokonaisuuksia tehokkailla ominaisuuksilla varustettuina, palvelemaan jokaisen asiakkaan tarpeita.

Sähköisen taloushallinnon hyödyt ovat moniulotteiset: Sähköiset työvälineet mahdollistavat tiedon säilyttämisen, jäsentelyn ja käsittelyn yhden järjestelmän alla. Reaaliaikaisuus ja reagointi, seuranta ja ajansäästöt konkretisoituvat, kun yrittäjät ja kirjanpitäjät pääsevät milloin tahansa käsittelemään aineistoja, ja paperisodasta voidaan luopua.

Järjestelmät

Valitsemme taloushallinnon järjestelmän kirjanpidon hoitoon aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Valittavanasi on useita kirjanpidon järjestelmiä laidasta laitaan; suurimmat ja suosituimmat järjestelmämme ovat Netvisor ja Procountor. Palvelemme tarvittaessa myös Adminet, Fivaldi ja Netbaron -ympäristöissä. Kuittirumbaa helpottamaan käytämme muun muassa eTaskua ja omaa palveluamme Talousvirtaa, joiden avulla voit helposti tallentaa kuitit ilman papereiden fyysistä arkistointia.

Järjestelmää suositeltaessa pohdimme aina, millainen ratkaisu palvelee juuri sinun yritystäsi ja toimintamallejasi parhaalla mahdollisella tavalla. Järjestelmät on tehty tukemaan ja yksinkertaistamaan talouden hallinnan prosesseja, ja huolellisella käyttöönottokoulutuksella varmistamme sen, että tehokas käyttö myös yrittäjän puolelta on mahdollista.

Tarjoamme mahdollisuudet myös ulkoisiin integrointeihin, kuten esim. ERP-järjestelmät ja verkkokauppa-alustat, jotta manuaalityö vähentyisi entisestään, ja saisit taloushallinnon kautta maksimaalisen hyödyn liiketoiminnallesi.