Asiantunteva tilitoimisto

Olisiko Nordic C-Management yrityksellesi sopiva tilitoimisto?

Tilitoimisto Nordic C-Managementin perusajatus on laadukas palvelu ja vuosien mukanaan tuoma asiantuntemus. Haluamme olla erilainen tilitoimisto – yhteistyökumppani, joka reagoi ennen kuin mahdolliset ongelmat ovat ongelmia. Taloushallinnon ammattilainen, joka tuntee asiakkaan toimialan ja tarjoaa sopivia ratkaisuja kaikkiin tilanteisiin.

Meille tärkein asia on asiakkaan menestyminen, koska ainoastaan sitä kautta mekin menestymme. Jokainen asiakas, niin pieni kuin suuri, on yhtä tärkeä. Siksi panostamme koulutukseen, innostuneisiin työntekijöihin ja laadukkaisiin työvälineisiin sekä ohjelmiin.

Panostamme työntekijöiden viihtyvyyteen, työpaikalla nauramiseen sekä haluun palvella ja olla asiakkaisiin yhteydessä.


henkilokohtainen-palvelu

Henkilökohtainen palvelu

Haluamme olla lähellä asiakasta, henkilökohtaisella palvelulla. Siksi meidän asiakkaillamme on aina henkilökohtainen kirjanpitäjä, joka hoitaa yrityksen asiat kokonaisuudessaan, ja kyllä: meillä on aina myös varamiehitys. Siksi tunnemme asiakkaamme ja hänen toimintatapansa, ja pystymme palvelemaan asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Haluamme myös auttaa asiakkaitamme kehittämään toimintaansa. Myös yrityksen johto ja omistajat ovat samalla lailla tavoitettavissa ja mukana päivittäisessä työssä kuin kirjanpitäjämmekin, ja yhtä helposti lähestyttävissä. Haluamme palvella teitä henkilökohtaisesti vaikka saattekin käyttöönne ison tilitoimiston edut. Palvelemme asiakkaitamme suomen kielen lisäksi myös muun muassa englanniksi, ruotsiksi, venäjäksi, kiinaksi ja viroksi.

Noudatamme toiminnassamme Taloushallintoliiton yleisiä TAL-2018 sopimusehtoja.

Auktorisoitu tilitoimisto

Nordic C-Management on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Auktorisointi takaa sen, että toimimme sovittujen standardien mukaisesti, ja järjestelmämme ja toimintamallimme noudattavat tiettyjä kriteerejä. Huolehdimme myös siitä, että henkilöstömme osaamistaso ja koulutus on ajantasaista sekä vastaa Taloushallintoliiton määrittelemiä vähimmäisvaatimuksia.

Tilitoimistomme lukuina

2012

Perustettu

yli 40

Työntekijää

8

Toimistoa

Noin 600

Asiakasta

3

Markkina-aluetta

Asiakkaitamme on monilta eri aloilta

Haluatko kuulla meistä lisää?

Ota yhteyttä, niin tutustutaan paremmin!