Asiakkaaksi

Meille asiakkaaksi?

 

Nordic C-Managementin tilitoimistoon vaihtaminen ei aiheuta asiakasyritykselle vaivaa, ja on kaiken lisäksi maksutonta. Itse vaihtaminen on helppoa ja vaivatonta, ja jatkossa palvelemme sinua paremmin kuin edes uskaltaisit toivoa. Tutustu asiakkaaksi siirtymisen vaiheisiin ja ohjelmiston käyttöönoton vaiheisiin!

Kiinnostuitko?

Asiakkaaksi siirtymisen vaiheet

asiakkaaksi siirtyminen

Tapaaminen myyjän kanssa

Aloitamme tapaamalla sinut aina myyjiemme kautta, jossa hän voi kertoa lisää palveluistamme, ja miten pystyisimme parantamaan talouttasi. Samalla sinun on mahdollista tutustua tilitoimistoomme. Tämä ei ole koskaan edellytys sopimuksen allekirjoittamiselle, vaan vaihtoehtoja on hyvä punnita ennen tilitoimiston valintaa. Tapaamisessa voit halutessasi jo tavata tulevan kirjanpitäjäsi. Myyjämme tekevät sinulle tämän jälkeen räätälöidyn tarjouksen tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta.

Sopimuksen allekirjoittaminen

Jos olet tehnyt valinnan ja haluat siirtyä asiakkaaksemme, tarvitsemme allekirjoituksesi ainoastaan kahteen paperiin: toimeksiantosopimukseen ja vanhan tilitoimiston irtisanomisilmoitukseen (jos sellainen on). Tästä eteenpäin me vastaamme kaikesta.

Irtisanomme vanhan tilitoimiston puolestasi

Sinun ei tarvitse huolehtia irtisanomisesta, hoidamme kaiken puolestasi. Huolehdimme myös, että kaikki kirjanpitomateriaalit toimitetaan meille, ja huolehdimme kaikesta yhteydenpidosta.

Kirjanpitäjän kanssa asioiden läpikäynti

Nimeämme yrityksellesi oman kirjanpitäjän, joka ottaa yrityksesi meille sisään ja käy kanssasi läpi liiketoimintasi keskeiset asiat – ilman lisäkustannuksia.

Ohjelmiston käyttöönotto

kirjanpito-ohjelmiston-kayttoonotto

Ohjelmiston aloituskokous

Sovimme kanssasi aikataulun valitun ohjelmiston käyttöönotosta ja koulutuksesta.

Ohjelmiston käyttöönotto

Otamme valitun ohjelmiston käyttöön kanssasi, jossa kirjanpitäjäsi on apunasi koko tämän ajan.

Ohjelmiston käyttökoulutus

Koulutamme sinut valitun ohjelmiston käyttöön, jotta aineistosi lähettäminen ja tulosten seuranta onnistuu sinulta helposti.

Olet valmis!

Kun järjestelmän käyttö sujuu, olet valmis! Myöhemmin saat toki kysyä kirjanpitäjältäsi, jos ohjelmiston kanssa tulee ongelmia!