asiakastarina-levant-ravintola-tilitoimisto-nordic-c-management

Asiakastarina: Levant

Meille tilitoimistona tärkein asia on asiakkaan menestyminen, koska ainoastaan sitä kautta mekin menestymme. Tämän vuoksi haluamme jakaa asiakkaidemme inspiroivia sekä innostavia yrittäjyyden tositarinoita. Näitä asiakastarinoita pääsemme seuraamaan ja työskentelemään heidän kanssaan yhdessä päivittäin – tilitoimistona. Seuraavaksi esittelemme teille ravintola Levantin tarinan.

Sana Levant viittaa Syyrian historialliseen alueeseen ja tarkoittaa terminä myös ”itää, jossa aurinko nousee”. Levant tarjoaa siis nimensä mukaisesti Lähi-idän makuja ”falafel, meze & salads” -konseptilla erityisruokavaliot huomioon ottaen. Ravintolan ruokalistalta löytyy niin kasvis- kuin vegaaniruokaa sekä laktoosittomia ja gluteenittomia vaihtoehtoja. Ravintolan asiakkaiden iloksi se on myös erittäin lapsi- ja eläinystävällinen paikka.

Levant avasi ovensa ensimmäisen kerran tammikuussa 2013 Helsingin Bulevardille, jonka jälkeen ravintolat ovat levinneet tämän myötä myös Kallioon, Rediin ja Lauttasaareen.

Oma aktiivisuus osana menestystä

Monet, jotka tietävät ravintola Levantin, tuntevat varmasti myös ravintolayrittäjä Mazen Al Khadourin. Mazen on asunut Suomessa jo lähes 18 vuotta, jonka aikana hän on kasvattanut menestyksensä yrittäjänä tinkimättömän laadun ja oman aktiivisuutensa ansiosta. Yrittäjäksi hän ei suinkaan ryhtynyt heti, vaan inspiroitui oman yrityksensä perustamiseen, kun työt leipurina ja kokkina Voipojilla päättyivät yrityksen lopettamisen jälkeen.

”Päätin perustaa oman yrityksen tuttuun Voipoikien entiseen työtilaan. Toiminta oli helppo aloittaa, kun tunsin työtilan ja sen mahdollisuudet jo entuudestaan.” Mazen vinkkasi.

Mazen on pitänyt omaa aktiivisuutta tärkeänä tekijänä ravintolayrityksen menestymisessä. Levant on ollut alusta alkaen mukana erilaisissa tapahtumissa, kuten Flow-festivaaleilla, katuruokatapahtumissa ja markkinoilla. Yrittäjän oman aktiivisuuden ja hyvän työnjäljen ansiosta, on Levant tänäkin päivänä mukana monessa tapahtumassa ja tapahtumajärjestäjien kutsulistoilla.

Yhteiskumppani, joka jakaa samat arvot

Ravintola Levant on erityisesti tunnettu henkilökohtaisesta palvelustaan, josta kielii esimerkiksi se, että monet asiakkaat ovat tulleet vakituisiksi asiakkaiksi.

”Asiakkaan kanssa vaihdetaan kuulumisia ja heidät muistetaan. Annamme hyvän ruuan lisäksi asiakkaalle aina henkilökohtaista palvelua. Asiakas lähtee meiltä aina kylläisenä hymyissä suin.”

Siksi myös tilitoimiston valinnassa yrityksessä koettiin tärkeäksi erityisesti henkilökohtaisen palvelun mahdollisuus, jotta kommunikointi kirjanpitäjän kanssa sujuisi mahdollisimman helposti.

Nordic C-Management valikoitui Levantin tilitoimistoksi lopulta pienen kilpailutuksen kautta. Kun vertailtiin henkilökohtaisen palvelun lisäksi palvelun nopeutta ja tehokuutta, oli Nordic C-Management täydellinen valinta. Sähköisillä taloushallinnon palveluilla voitiin helpottaa ja nopeuttaa yrityksen kirjanpitoa kustannustehokkaasti.

”Kilpailutuksessa Nordic C-Management erottui nykyaikaisilla kirjanpito-ohjelmillaan, joka oli meille yksi ehto tilitoimiston valinnassa.”

Levant on kasvattanut omaa liikevaihtoaan lähes 200% tilikausittain. Taloudellisen menestyksensä avulla yritys on pystynyt laajentamaan toimintaansa ja palkkaamaan lisää työntekijöitä. Levant työllistää tänä päivänä jo 15 henkilöä ja sen jatkuva kasvu ei näytä hidastuvan.

”Toiminnan kasvaessa olemme saaneet tukea ja apua tilitoimistolta aina kun sitä olemme tarvinneet.”

Levantin tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu muun muassa niin yritystoiminnan kuin ruokalistan laajentaminen jatkuvan tuotekehityksen avulla. – Odotamme innolla!

Tutustu yritykseen:

Levant Bulevardi                                                                                                            
Bulevardi 15, HELSINKI
puh. 044 994 4423

Levant Kallio
Vaasankatu 25, HELSINKI
puh. 045 219 9997

Levant Lauttasaari
Veneentekijäntie 4, HELSINKI
puh. 045 219 7840

Levant Redi
Kauppakeskus Redi
puh. 045 219 994

https://www.levant.fi/

Ruokatilaukset kotiinkuljetettuna Foodoran kautta:

 
Etsitkö yrityksellesi luotettavaa kirjanpitäjää, taloushallinnon ammattilaista ja kattavia tilitoimistopalveluja? Tervetuloa asiakkaaksemme! Ota yhteyttä.