tilitoimisto-nordic-c-management-puhaltaa-eteenpain

Etsimme lisää talentteja joukkoomme!

Kun ajat käyvät haastaviksi, erotellaan jyvät akanoista. Valitettavan useille kuluneet kevät ja kesä 2020 ovat olleet täynnä ”make or break” -hetkiä ja tästä syystä liiketoimintansa vaikeimpia kausia. Myös Nordic C-Managementille kulunut vuosi on osittain pitänyt sisällään epävarmuutta ja huolta tulevaisuudesta. Koska edelleenkään toimivaksi todistettuja ennustuspalloja ei mistään saanut ostettua, oli hyväksyttävä fakta, että nyt otetaan niitä kuuluisia riskejä.

Kun suuri osa muista yrityksistä otti käyttöönsä lomautukset, me päätimme vaihtaa vaihteen pienemmän sijaan suurempaan ja palkkasimme joukkoomme uusia myyjiä. Sekä uudet että vanhat työntekijämme laittoivat 100 prosenttisen panoksensa yrityksen menestymiseen ja tämän seurauksena olemme kaikesta ympärillä olevasta epävakaudesta huolimatta onnistuneet pitämään toimintamme turvallisesti vedenpinnan yläpuolella. Tilitoimistojen tuki yrittäjille on osoittautunut tärkeäksi voimavaraksi vaikeiden aikojen keskellä.

Nyt kehitysvaiheemme on siinä pisteessä, että olemme laajentaneet toimitilojamme kahdella uudella toimistolla; Nordic C-Managementin löytää nyt myös Espoon Iso Omenasta sekä Turun ydinkeskustasta, Linnankadulta. Näihin tuoreisiin toimitiloihin olemme parhaillaan rekrytoimassa uusia talentteja tiimiämme vahvistamaan. Olisitko sinä yksi heistä?

Taloushallinnon ala on jatkuvassa murroksessa ja yleinen mielikuva kirjanpidosta saattaa useilla olla hyvinkin vanhanaikainen ja ”kalkkeutunut”. Totuus on se, että jatkuvasti kehittyvä teknologia muokkaa alaa kovalla kouralla ja vanhempien ikäluokkien eläköityessä nuoremman sukupolven tekijöiden nopea sopeutuvuus ja uusien systeemeiden sisäistäminen on kultaakin kalliimpi voimavara yrityksissä. Kuinka sitten löydämme nämä uudet tekijät työvoimapulasta kärsivän taloushallintoalan verkostosta?

Otamme joukkoomme vähintään puolen vuoden välein uusia harjoittelijoita, joista on tavoitteenamme kouluttaa alamme ammattilaisia vain muutamassa kuukaudessa. Nordic C-Managementilla harjoittelijat pääsevät niin sanotusti sotkemaan kätensä saveen ihan huolella, eikä kahvin keittäminen todellakaan kuulu osaksi työtehtäviä. Laitamme aikaa ja vaivaa jokaiseen harjoittelijaan siinä toivossa, että he ovat harjoittelujaksonsa jälkeen itsevarmoja ja valmiita aloittamaan vakituisessa työsuhteessa kasvavassa yrityksessämme. Harjoittelupaikoista löydät lisää tietoa ”Työpaikat”-välilehdeltämme.

Kehittymismahdollisuudet eivät missään tapauksessa kuitenkaan rajoitu vain harjoittelijoihin, vaan palkkaamme usein myös vastavalmistuneita ja vähemmän kokemusta omaavia taloushallinnon tulevia lupauksia. Heille olemme paraikaa suunnittelemassa täysin personoitua koulutusjärjestelmää yrityksemme sisäisesti. Stay tuned!

Uusia yksikköjä avatessa on tärkeää löytää porukkaan myös kokeneempia tekijöitä, joilta työnteko onnistuu itsenäisemmin ja jotka ovat alusta alkaen valmiita ottamaan osakseen vastuuta. Myös meidän niin sanotuille ”vanhoille tekijöille” hoidetaan perehdytyksiä niitä tarvittaessa ja heillä on omasta puolestaan mahdollisuus liittyä KTL-koulutusryhmäämme. Haluamme Nordic C-Managementilla kannustaa työntekijöitämme jatkuvaan kehitykseen ja yrityksen sisällä kasvamiseen.

Oletko kiinnostunut vaihtamaan työmaisemia vai oletko urasi alussa oleva, innokas kirjanpitäjänalku? Ole yhteydessä sähköpostiin hr@c-management.fi tai käy vierailemassa ”Työpaikat”-välilehdellämme ja täytä kysely haluamaasi työpaikkailmoitukseen!
Lähde mukaan Nordic C-Managementin kasvutarinaan jo tänään!