Paperirumba kuriin – sähköinen taloushallinto käyttöön?

Monelle yrittäjälle pienetkin helpotukset kiireiseen arkeen ovat tervetulleita. Moni ei kuitenkaan tule ajatelleeksi, että esimerkiksi yrityksen papereiden käsittely ja lajittelu saattaa viedä leijonanosan yrittäjän ajasta.

Mitä asialle voisi tehdä? Taloushallinnon näkökulmasta prosessien sähköistäminen voi tuoda huomattavia säästöjä esimerkiksi seuraavilla osa-alueilla;

1. Helppous
Sähköisen taloushallinnon käyttöönotto helpottaa yrittäjän arkea huomattavasti. Järjestelmien avulla koko kirjanpidon ulkoistaminen on mahdollista, tai halutessaan yrittäjä pääsee helposti tarkastelemaan kirjanpitoa järjestelmän kautta. Nordic C-Managementin käyttämät järjestelmät ovat käyttäjäystävällisiä, joten käyttöönoton sisäistäminen ei vaadi käyttäjältä laajaa tietoteknistä osaamista.

2. Ajansäästö ja tehokkuus
Sähköisen taloushallinnon avulla on mahdollista saavuttaa huomattavia säästöjä myös ajallisesti. Sähköinen taloushallinto myös tehostaa yrittäjän arkea, kun aikaa jää papereiden käsittelyn sijaan itse yritystoimintaan ja yrityksen pyörittämiseen.

3. Ekologisuus
Ekologisesta näkökulmasta katsottuna sähköinen taloushallinto on varsin hyvä vaihtoehto. Laskuista, tiliotteista ja kuiteista kertyy lyhyessäkin ajassa yllättävän suuri määrä paperia. Esimerkiksi verkkolaskuyhteyden avaamisella, kuittiskannauspalvelun käyttöönotolla, ja pankkiliikenneyhteyden sähköisellä palvelusopimuksella on suuri merkitys paperimateriaalin määrän vähentämistä ajatellen.

Taloushallinnon sähköistäminen on mahdollista aloittaa esimerkiksi kuittien skannauspalvelun käyttöönotolla. Kuitista kuvan ottamalla saat lähetettyä tiedoston suoraan kirjanpitäjällesi, eikä paperitositteita tarvitse kuun lopussa erikseen etsiä.
Ota meihin yhtyettä, niin räätälöidään sinulle yhdessä sopiva sähköinen taloushallinnon paketti, joka tukee parhaiten liiketoimintasi tavoitteita, ja jättää sinulle aikaa keskittyä olennaiseen!